BRODEERAUSKONEET


Rimtek maahantuo ja myy kaikki brodeeraukseen liittyvät koneet ja tarvikkeet: brodeerauskoneet, langat, tukimateriaalit. Kauttamme saat ompeluun tarvittavat materiaalit ja erikoistarvikkeet, mukaan lukien neulat ja sakset.

Meiltä saat myös ostamillesi koneille ja laitteille käyttökoulutuksen, ja asiantunteva ja ammattitaitoinen huoltomme päivystää myös viikonloppuisin! Meidän kautta voit myös ostaa huolletut ja kunnostetut käytetyt koneet ja laitteet.


Brodeerauskoneita käytetään konekirjontaan - erilaisten kuvioiden ja tekstien kirjomiseen erilaisiin tekstiileihin kuten vaatteisiin ja kodintekstiileihin.

Brodeerauksien suunnitteluohjelmissa on valmiiksi ohjelmoituja kirjasimia sekä täyttö- ja reunustikkiominaisuuksia. Joillakin koneilla voidaan tehdä myös paljetti- ja nyörikirjontaa sekä reikäompeleita.

Brodeerauksiin tarvitaan myös tukikangas tai -materiaali. Neuloksiin (kuten t-paitoihin, pipoihin tai vastaaviin) käytetään taustapuolella satiini- tai kuitukangasta tai vaihtoehtoisesti repäistävää tukikangasta.

Neuloksien brodeeraukseen voidaan käyttää myös liimautuvaa tukikangasta, mikä pitää neuloksen hyvin liikkumatta koko tikkauksen ajan.

Tukimateriaaleja voidaan käyttää myös kirjottavan tekstiilin päällipuolella, esim. froteekankaissa. Tähän soveltuu hyvin vesiliukoinen tai lämmöllä irrotettava muovi, mikä estää froteekankaan silmukoiden pistämisen esiin kirjontalankojen väleistä.

RICOMA TC-SARJA

Uudenaikainen ja helppokäyttöinen brodeerauskone ammattikäyttöön

SWF E-SARJA

12-15 väriset varmatoimiset ja nopeat brodeerauskoneet ammattikäyttöön

SWF MAN 12

Edullinen siirreltävät kone brodeeraukseen SWF 12-lankaisena ja kosketusnäytöllä

Voisimmeko olla avuksi?

Kerro meille mitä haluaisit tehdä, niin me autamme sinua valitsemaan toimintaasi soveltuvat ompelu-, brodeeraus, tulostus- ja painatuskoneet sekä prässit tarvikkeineen.